Salland Clubactie

logo-salland zorgverzekering

Scoren met de Salland Clubactie

Wij werken samen met veel sportverenigingen in de regio. Dit doen wij, omdat zij het belang van sporten bij veel mensen onder de aandacht brengen. Door mee te doen aan de Salland Clubactie scoren clubs mooie bedragen voor in de clubkas en de leden sluiten een goede regionale zorgverzekering af.

Voordelen voor leden

Door onze samenwerking met sportclubs profiteren leden en clubs van de volgende voordelen:

  • Leden sluiten een goede zorgverzekering op maat af;
  • Ze krijgen 7% korting op de aanvullende én tandartsverzekering;
  • De club scoort een mooi bedrag voor de clubkas.

Voordelen voor de sportclub

Salland Zorgverzekeringen wil sportclubs en –verenigingen graag een steuntje in de rug geven door sponsorgelden te betalen voor ieder lid dat overstapt naar Salland Zorgverzekeringen. De voordelen voor de club of vereniging zijn:
  • €50 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid als nieuwe verzekerde instapt in de clubcollectiviteit van Salland.
  • €10 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.
  • €10 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid (als bestaande Salland verzekerde) via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen.*
  • Salland Zorgverzekeringen faciliteert in de promotie van de actie. Dus geen extra belasting op de vrijwilligers.
* deze regeling geldt voor het 2e achtereenvolgende jaar dat een club meedoet aan de Salland Clubactie.
De genoemde bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

Doet uw vereniging ook mee?

Profiteren van alle voordelen via uw club? Geef uw club dan op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar Gerwin Lennips via g.lennips@vitaalvechtdal.nl. Het enige wat wij van u vragen is het aanbod te communiceren met uw leden. Deze communicatie wordt kant en klaar door ons bij u aangeleverd. Uw leden kunnen vanaf half november 2020 weer van het aanbod gebruikmaken.

Aanmelden Salland Clubactie