De Vitaal Vechtdal Polis via Polytech

Speciaal voor medewerkers van Polytech

hardlopen

Polytech

Als medewerker van Polytech ontvang je 5% korting op je basisverzekering en 10% korting op je aanvullende (tandarts)verzekering(en) bij Zilveren Kruis en Avéro Achmea. Bij zorgverzekeraar ONVZ ontvang je 3% korting op je basisverzekering en 7% korting op je aanvullende (tandarts)verzekering(en). Via de online zorgvergelijker vergelijk je deze én de andere zorgverzekeringen van Vitaal Vechtdal en kies je de zorgverzekering die bij je past.

Zorgverzekering vergelijken

Extra fysiotherapiebehandelingen

Ben je aanvullend verzekerd bij Avéro Achmea of Zilveren Kruis? Dan ontvang je via Vitaal Vechtdal extra fysiotherapiebehandelingen. Het aantal extra fysiotherapiebehandelingen dat je ontvangt hangt af van je aanvullende verzekering. Hieronder het overzicht. Bij de Basis Plus Module van Zilveren Kruis ontvang je geen extra fysiotherapiebehandelingen.

 Zilveren Kruis  Avéro Achmea  Aantal extra fysio
 Aanvullende verzekering:  Aanvullende verzekering:  
 1 ster  Intro  2 behandelingen
 2 sterrren  Start  4 behandelingen
 3 sterren  Royaal  6 behandelingen
 4 sterren  Excellent  6 behandelingen

 

100% vergoeding voor online (zelfhulp)modules

Bij de aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis en Avéro Achmea ontvang je 100% vergoeding voor online (zelfhulp)modules bij psychische klachten. Deze modules zijn van Stichting mirro. Je kunt hiervan gebruikmaken met de vouchercode die op je polisblad staat. Met deze code kun je jezelf via www.mirro.nl/account aanmelden.

 

Collectiviteitsnaam

Voor Polytech is dit jaar een nieuwe collectiviteit geopend, omdat het momenteel erg druk is bij de zorgverzekeraars is het  nog niet mogelijk om te sluiten in het Polytech-collectief. Om toch de Vitaal Vechtdal Polis te kunnen sluiten is het mogelijk om te sluiten in het Heering Kunststoffen-collectief. Mocht je de polis afsluiten, dan is het enige verschil dat op het polisblad niet de naam Polytech staat maar die van Heering Kunststoffen. 

Goed om te weten

Zilveren Kruis biedt verschillende soorten basisverzekeringen. Over de Basis Exclusief basisverzekering (dit is een restitutieverzekering) ontvang je geen korting. Over de andere basisverzekeringen ontvang je wel 5% korting.

Bekijk het verschil in basisverzekeringen

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Wil je weten welke zorgverzekering bij jou past? Vergelijk verschillende verzekeringen online.

Zorgverzekering vergelijken