VitVlog 1 – Wat is eigenlijk Vitaal Vechtdal?

Wat is Vitaal Vechtdal? We gingen de straat op om een aantal mensen te vragen of zij Vitaal Vechtdal kennen. Paul Habets, voorzitter Bestuur Vitaal Vechtdal en huisarts in Ommen vertelt over de missie van Vitaal Vechtdal.

YouTube: VitVlog 1: Wat is Vitaal Vechtdal?

Vitvlog 2 – Ik voel me goed, dat gun je anderen ook!

Dirkje de Vries houdt erg van wandelen en wil haar enthousiasme graag overbrengen op andere mensen. “Ik probeer mensen van de stoelen te krijgen”. Lees meer over waarom zij gezondheid zo belangrijk vindt.

YouTube: VitVlog 2: Vitaal op oudere leeftijd

Vitvlog 3 – Goede zorg dichtbij, dat is heel wat waard

Lysanne Jonker beviel onlangs van dochtertje Suuz. “Zwangerschap, bevalling, kraamtijd. Een spannende periode, je wilt natuurlijk dat alles goed gaat. Dat het ziekenhuis en goede zorg dichtbij is in de regio, dat vind ik belangrijk. Lees meer over goede zorg dichtbij.

YouTube: VitVlog 3: Vitaal met een jong gezin

Vitvlog 4 – Mantelzorgers

Elke dag klaar staan voor een naaste, dat doen de mantelzorgers graag. Maar het kan ook zwaar zijn. Mantelzorgers hebben soms zélf ook behoefte aan ondersteuning. Wethouder René de Vent wil dan ook graag horen wat er speelt en waar u als mantelzorger behoefte aan heeft.

YouTube: Vitvlog 4 – Mantelzorgers

Vitvlog 5 – Veel gestelde vragen

Hanneke Hakkers en Gerrieke Doornbos werken als adviseur bij Vrieling Verzekeringen en geven antwoord op veel gestelde vragen over de Vitaal Vechtdal Polis.

YouTube: Vitvlog 5 – Veel gestelde vragen

Vitvlog 6 – Maak werk van gezonde werknemers

Om ontwikkelingen bij te kunnen houden, zowel langer doorwerken als blijven vernieuwen als bedrijf, wordt de gezondheid van werknemers steeds belangrijker. Lees meer over het belang van duurzame inzetbaarheid voor ondernemers.

YouTube: Vitvlog 6 – Maak werk van gezonde werknemers

Vitvlog 7 – Jochem Uytdehaage

Deze week mochten we Jochem Uytdehaage interviewen. Hij gaf een workshop over energiemanagement. Een vitaal leven betekent namelijk niet alleen sporten en gezond eten, maar ook voldoende slapen! Benieuwd wat Jochem hierover zegt? Bekijk dan snel onze vlog.

YouTube: Vitvlog 7 – Jochem Uytdehaage

Vitvlog 8 - Afsluiten Vitaal Vechtdal Polis

Heeft u de Vitaal Vechtdal Polis al afgesloten? U kunt dit nog doen tot en met 31 december. Ga naar de website www.vitaalvechtdalpolis.nl, voor meer informatie of chat met een van onze medewerkers.

YouTube: Vitvlog 7 – Vitaal Vechtdal Promoteam