Vitaal Vechtdal voordelen

Samen met onze partners hebben wij voor iedereen met een zorgverzekering via Vitaal Vechtdal een mooi pakket voordelen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een korting op uw zorgverzekering of aan voordelen die u helpen om gezond(er) te worden.

Iedereen met een zorgverzekering via Vitaal Vechtdal profiteert van de Vitaal Vechtdal voordelen. Een aantal voordelen ontvangt u automatisch, voor andere voordelen heeft u uw Vitaal Vechtdal pas nodig.

Korting op uw zorgverzekering in 2018

Via Vitaal Vechtdal ontvangt u automatisch de volgende korting op uw premie:

Basisverzekering Aanvullende verzekering Tandartsverzekering
Avéro Achmea 7,5% korting 10% korting 10% korting
Zilveren Kruis 7,5% korting 10% korting 10% korting
ONVZ 3% korting 7% korting 7% korting

Scroll naar rechts voor meer

Voordelen afhankelijk van de verzekeraar

Bent u aanvullend verzekerd bij Avéro Achmea of Zilveren Kruis? Dan ontvangt u via Vitaal Vechtdal extra fysiotherapiebehandelingen en extra dekking voor psychische hulp. U ontvangt deze voordelen automatisch bij uw verzekering.

Extra fysiotherapie-behandelingen

Het aantal extra fysiotherapiebehandelingen dat u ontvangt hangt af van uw aanvullende verzekering. Hieronder het overzicht. Bij de Basis Plus Module van Zilveren Kruis ontvangt u geen extra fysiotherapiebehandelingen.

Zilveren kruis Avéro Achmea Aantal extra fysio
Aanvullende verzekering:
1 ster Intro 2 behandelingen
2 sterren Start 4 behandelingen
3 sterren Royaal 6 behandelingen
4 sterren Excellent 6 behandelingen

100% vergoeding voor online (zelfhulp)modules

Vitaal Vechtdal richt zich zowel op de fysieke als mentale gezondheid van de mens. Daarom ontvangt u bij een aanvullende zorgverzekering van Zilveren Kruis of Avéro Achmea 100% vergoeding voor online (zelfhulp)modules bij psychische klachten. Deze modules zijn van Stichting mirro. U kunt hiervan gratis gebruikmaken met de vouchercode die op uw polisblad staat. Lees meer over de onderwerpen die worden behandeld en hoe het werkt.

Bij wie kan ik terecht als ik vragen heb over de zorgverzekering?

Bij Vitaal Vechtdal vinden we dat het kiezen van de juiste zorgverzekering best ingewikkeld is. Daarom hebben we de hulp ingeschakeld van Vrieling Verzekeringen. Komt u er zelf niet uit? Dan helpen de adviseurs van Vrieling u verder.