De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Zorgpunt Hardenberg en Zorgpunt Ommen bieden advies op het gebied van zorghulpmiddelen.

Zorgpunt Hardenberg en Ommen willen u graag op weg helpen. We kunnen dit doen door onze uitgebreide kennis van diverse hulpmiddelen zoals rollators, sta-op-stoelen, loopfiets, hometrainer, badhulpmiddelen, telefoons voor senioren, hulpmiddelen bij slechtziend, aangepast bestek bij eten en drinken en hulpmiddelen voor in de keuken, mobiliteit na bijv. een operatie. Ook voor moeder en kind hebben wij diverse artikelen in de winkel.
Bij Zorgpunt Hardenberg/Ommen kunt u terecht voor een eerlijk advies over aanpassingen in uw woning zodat u langer veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen.
 
Wij werken veel samen met ergotherapeuten en fysiotherapeuten om samen tot een vitale oplossing te komen.
Tevens geven wij op afspraak demonstraties en presentaties op locatie.
 
U kunt bij Zorgpunt Hardenberg/Ommen tevens terecht voor inbreng en verkoop van gebruikte hulpmiddelen.
 
Ook hebben wij in Hardenberg een uitleenpunt van Medipoint in onze winkel zodat u hier een mogelijkheid tot tijdelijk lenen en huren van hulpmiddelen heeft.
Een lidmaatschap is hier niet voor nodig, alleen een geldig identiteitsbewijs en zorgverzekeringspas.
 
Bent u lid van Carinova, dan profiteert u van de voordelen van het mobiliteitspakket waarbij diverse huurartikelen vergoedt worden.
 
Minicar Car Center Hardenberg zit onder één dak met Zorgpunt Hardenberg, hier kunt u terecht voor een eerlijk advies over brommobielen en scootmobielen.
Ook voor gebruikte modellen bent u hier aan het juiste adres.
We bieden brommobielen en scootmobielen in alle prijsklassen en garanderen u een goede prijs en service met een eigen monteur en werkplaats.
 
Zorgpunt Hardenberg en Zorgpunt Ommen zijn centraal gelegen en hebben gratis parkeerruimte voor de deur.
 
Bent u in het bezit van de Vechtdal Vitaalpas, dan geven wij bij aankoop van artikelen die niet in de aanbieding zijn 5% korting, en bij aankoop van een nieuwe scootmobiel zelfs 10% korting.