Beweegapp Fitavie

Hét innovatieve beweegprogramma, gericht op versterken van de zelfredzaamheid van ouderen, waarbij functioneel bewegen, algemeen dagelijkse handelingen en slimme technologie het uitgangspunt vormen.
Fitavie op tablet en smphone

De 65-plussers vormen een groep die de komende decennia groeit van ruim 3 miljoen in 2016 tot 4,8 miljoen in 2040. De vergrijzing in Nederland brengt de komende decennia zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Fitavie wil middels functioneel bewegen op een leuke, laagdrempelige en slimme manier hieraan een positieve bijdrage leveren. Fitavie is een coach die u en uw naaste, client of patiënt elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke en gerichte manier.

U geeft samen aan welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen. U geeft aan wat de mogelijkheden en beperkingen zijn en Fitavie maakt automatisch een (op maat) uitdagend en leuk week- of maandprogramma. Door reactie te geven op de oefeningen leert het programma de gebruiker(s) steeds beter kennen en zal Fitavie de gebruiker(s) steeds beter bedienen en adviseren. Ook op maat af te stemmen op (de mate van) dementie van de gebruiker. Beschikbaar voor zowel Apple als Android.

Voordeel

Vitaal Vechtdal leden krijgen 50% korting op een jaarabonnement van Fitavie. 
 
Normale prijs per jaar € 50       
Ledenprijs per jaar

€25

 

Zelf afsluiten