De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
120-e-bike-training-vitaal-vechtdal

E-bike training

Er gebeuren steeds meer ongevallen met de e-bike, met name onder ouderen. De snelheid van de e-bike speelt hier een rol in. Daarom is het belangrijk dat je goed voorbereid met een e-bike op pad gaat, bijvoorbeeld door het volgen van een korte e-bike training. ​

Tijdens de cursus kun je op een laagdrempelige manier een e-bike uitproberen. Er is uitleg over wat de voor- en nadelen zijn van een e-bike. Waar je op moet letten, dragen van een helm, wat de mogelijkheden zijn (bijvoorbeeld je kunt een begrenzer op je e-bike zetten). Na een korte uitleg is het mogelijk om een aantal e-bikes uit te proberen om te zien of zoiets bij je past.

In welke plaats wordt de e-bike training gegeven?

Hardenberg. Op verzoek van een groep is het mogelijk ook op andere locaties een cursus te organiseren.

 

Voordeel

De E-bike training is gratis te volgen voor Vitaal Vechtdal leden. 

 

Meer informatie

0523 - 76 90 38