De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
151-Fantastisch-Afvallen-Vitaal-Vechtdal

Fantastisch Afvallen

Als lid van Vitaal Vechtdat biedt Bodytrend body & health u persoonlijk advies bij leefstijl verandering. Het programma Fantastisch Afvallen zorgt er niet alleen voor dat je vet kwijt raakt, maar ook dat je spiermassa constant blijft. Prettige bijkomstigheid is dat het lichaam compleet ontgift wordt! Het afvalprogramma is een combinatie van gezond eten, het toevoegen van een aantal supplementen en een uitgekiend trainingsprogramma.

Wij werken in twee fases: eerst krijgt jouw lichaam een reset, en vervolgens werk je onder goede begeleiding aan een blijvend gezonde levensstijl.Na de periode van afvallen houden wij iedereen dus onder onze hoede, om te voorkomen dat de kwijtgeraakte kilo's er zo weer bij op zitten. Hoe reageert je lichaam op minder of ander eten? Dit weten we pas als we een bodyanalyse maken, dit doen wij met de handige tool Bodyblog.

In welke plaats wordt het programma Afvallen gegeven?

Het programma fantastisch afvallen wordt aangeboden in Hardenberg, mocht je echt ver buiten Hardenberg wonen, dan gaan wij samen op zoek naar een locatie bij jou in de buurt.

Te allen tijde mondeling krijg je de informatie bij ons op de sportschool, dit zal ongeveer een uur duren.

 

Voordeel

Bij het deelnemen aan het programma Fantastisch afvallen is het Vitaal Vechtdal voordeel dat je de eerste maand gratis mag sporten bij Bodytrend body & health.  

 

Meer informatie

Bodytrend
De Schans 7
7773 AA Hardenberg
0523 - 26 06 69
info@bodytrend.nl