De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Geen inschrijfkosten bij FysioFit (fitnesstraining)

FysioFit is een fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur. Je traint volgens een individueel programma op jouw eigen niveau. Dit bestaat uit afwisselen oefeningen op fitnessapparaten en andere materialen. De groepen zijn klein, waardoor de fysiotherapeut de deelnemers veel persoonlijke begeleiding kan geven. Zo maak je snelle vorderingen en is de kans op blessures minimaal.

 

Voor wie geschikt?

Fysiofitness is geschikt voor iedereen die onder deskundige en intensieve (bege)leiding gezond wil bewegen en een goede conditie wil opbouwen. Ook mensen met lichamelijke klachten, chronische aandoeningen of minder validen kunnen meedoen, omdat ieder trainingsprogramma individueel wordt opgesteld. Als je veilig wilt sporten en/of om gezondheidsredenen niet met reguliere sporten kunt meedoen, is Fysiofit iets voor jouw.

 

In welke plaatsen wordt FysioFit aangeboden?

FysioFit volg je bij de vestigingen van De Haere in Bergentheim, Hardenberg, Vroomshoop, Weerselo en Zenderen. Én je kunt terecht bij de vestigingen van Medifast in Coevorden en Aalden (Drenthe).

 

Voordeel

Met jouw Vitaal Vechtdal pas bespaar je € 25,- inschrijfkosten bij een FysioFit abonnement van minimaal 3 maanden. Dit geldt voor zowel De Haere als bij Medifast. Bovendien ontvang je een originele De Haere bidon.

 

Meer informatie

De Haere
0523 - 23 20 53
info@de-haere.nl

Medifast
0524 - 75 07 30
info@medifastnederland.nl