De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
ezonde-keuze2

Gezonde keuze

Je kunt de krant niet open slaan of er is een nieuwe hype, voedingsmiddel of boek op de markt. Eet meer bloemkool, val af zonder dieet, ontbijten is niet nodig, lees mijn boek enz. Zie jij door de bomen het bos ook niet meer? Neem dan deel aan deze workshop. Op een gezellige en laagdrempelige manier je leefstijl verbeteren. 

Je bespreekt samen met de andere deelnemers producten die je eet of zou kunnen eten als ontbijt of lunch. Wat is een goed en wat is een minder gezond voedingsmiddel? En als het minder goed is, is er dan een lekker alternatief? En waarom is iets gezond of minder gezond? De workshop begeleiders zorgen voor diverse producten maar je mag ook eigen producten meenemen.

In welke plaatsen wordt Gezonde Keuze aangeboden?

In overleg met de deelnemers wordt dag en tijdstip bepaald. Het gesprek tijdens deze workshop wordt geleid door een diëtist. De groep bestaat uit maximaal 12 personen. Duur van de workshop is een uur.

Voordeel

Op vertoon van je Vitaal Vechtdal pas, betaal je slechts € 5,00 in plaats van het reguliere tarief van € 10,-

Meer informatie

Dietisten Groep Nederland
06 - 555 000 22
info@dietistengroep.nl