De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
259-alexander-mils-684487-VVVoordeel-sportbandit

Persoonlijke en groepstrainingen in de buitenlucht

De trainingen van begeleider Wouter Schipper van de organisatie SPORTBANDIT, zijn gebaseerd op crossfit, bootcamp en crosslopen. De creatieve en uitdagende outdoor trainingen zorgen ervoor dat u je fitter en gezonder in het leven staat. Het doel is balans creëren in jouw leven door kracht, fitheid en mentale weerbaarheid te vergroten. Trainen in de buitenlucht is een belangrijk onderdeel van het lesprogramma. Je kan gebruik maken van persoonlijke en groepstrainingen.

Wat is het Vitaal Vechtdal Voordeel?

Persoonlijke training: Mensen met een Vitaal Vechtdal pas ontvangen 50% korting op de eerste personal trainingsles. Daarna de eerste 10 weken 25% korting per les.

Groepstraining: Als lid van Vitaal Vechtdal mag je drie kennissen meenemen voor een groepstraining. De les kost als groep € 40 euro.

 

Waar worden de trainingen gegeven?

Op een locatie naar je keuze maar bij voorkeur in de buitenlucht.

 

Meer informatie

Sportbandit
Wilgenstuk 14
7772 JM Hardenberg
06 - 39 09 66 37