De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
Persoonlijk voedingadvies2

Persoonlijk voedingsadvies

Als lid van Vitaal Vechtdal biedt Diëtisten Groep NL je persoonlijk voedingsadvies voor een gezonde levensstijl.

Een persoonlijk voedingsadvies bestaat uit een gesprek van 45 minuten, inclusief schriftelijk advies voor een gezonde(re) leefstijl.

 

In welke plaatsen wordt het persoonlijk voedingsadvies aangeboden?

Gesprekken kunnen plaatsvinden op locaties in Hardenberg, Bergentheim, Beerzerveld, Ommen, Balkbrug, Dedemsvaart, Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en Coevorden. De aanbiedingen zijn alleen geldig voor inwoners die geen medische indicatie hebben.

Voordeel

Jebetaalt € 50,00 in plaats van de reguliere prijs van € 62,00. 

Ook dit jaar wordt de diëtist vergoed door de zorgverzekeraar. In de basisverzekering is dieetadvisering opgenomen, je betaalt – indien je alleen een basisverzekering hebt – wel eerst je eigen risico. Daarnaast is dieetadvisering onderdeel van een groot aantal aanvullende verzekeringen. Dietisten Groep NL kan je uitleggen hoeveel je uiteindelijk betaalt op basis van jouw zorgverzekering.

Meer informatie

Dietisten Groep Nederland
06 - 555 000 22
info@dietistengroep.nl