De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
158-scootmobielles

Scootmobiel les

Heb je wel eens nagedacht over een scootmobiel, maar weet je niet zeker of het wat voor je is? Of wil je weten of je om kunt gaan met een scootmobiel en wat de mogelijkheden zijn? Speciaal voor Vitaal Vechtdal leden biedt Kymco Enjoy deze les gratis aan.

Tijdens de les leer je hoe een scootmobiel werkt en hoe je er mee om moet gaan. Eerst wordt de scootmobiel bekeken en uitleg gegeven over alle mogelijkheden, dan is het tijd om de weg op te gaan en het uit te proberen. Je leert hoe je moet remmen, hoe je voor en achteruit rijdt en hoe je het beste om kan gaan met andere weggebruikers. Parkeren en draaien worden ook behandeld in deze training! De training kan individueel gegeven worden en in groepsverband.

Waar wordt de scootmobielles gegeven?

De les kan plaatsvinden in Hardenberg of bij je thuis. JE kunt 6 dagen in de week bij Kymco Enjoy terecht. Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

 

Voordeel

Gratis scootmobielles van ongeveer een uur en 10 procent korting op de aanschaf van een scootmobiel.

 

Meer informatie?

Kymco Enjoy
De Brink 32, Hardenberg
06 - 52 68 00 43
info@kymcoenjoy.nl