De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
11-photo-1502741224143-90386d7f8c82

Sportief Afslanken

Niet gelukkig met je gewicht, gezondheid en leefstijl? Ga dan aan de slag met het beweegprogramma ‘Sportief Afslanken’. Gedurende een jaar werk je samen met een fysiotherapeut, diëtist en leefstijlcoach aan het bereiken van een gezond gewicht en dito leefstijl. Ervaringen uit eerdere groepen leren dat deze aanpak als bijzonder motiverend en effectief wordt ervaren.

In welke plaatsen wordt sportief afslanken aangeboden? 

Coevorden, Hardenberg, Twenterand.

 

Op welke tijdstippen? Is er een schema bekend?

Coevorden: Deelnemers kunnen op ieder willekeurig moment starten en sporten twee keer per week. Dat kan overdag en ook ’s avonds.

Overige locaties: elke dag. Bekijk het schema.

 

Voordeel

Gedurende een jaar werkt u samen met een fysiotherapeut, diëtist en leefstijlcoach aan het bereiken van een gezond gewicht en dito leefstijl. Ervaringen uit eerder gestarte groepen leren dat deze aanpak als bijzonder motiverend en effectief wordt ervaren. Informeer bij De Haere over de kosten van dit traject.

Vitaal Vechtdal Voordeel: De laaste 3 maanden van het jaarprogramma bestaat uit het volgen van intensieve fitness trainingen. Als Vitaal Vechtdal lid, ontvangt 1 maand fitness training gratis. 

In sommige gevallen is het mogelijk om een deel van de kosten vergoed te krijgen; wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die uw verzekeraar biedt.

 

Meer informatie

De Haere
0523 23 20 53
info@de-haere.nl

Medifast (Coevorden)
0524-526337
info@medifastnederland.nl