De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
119-Ontbijtgranen-supermarkt

Supermarkt Tour

Elke dag komen er nieuwe producten in de supermarkt. Nog beter, goedkoper, lekkerder, gezonder, minder suiker, meer vitamines. En wat kies je dan? Waar kun je op letten? Welke informatie is juist?

Samen met onze diëtist kijk je naar verpakkingen; wat staat er op? Wat betekent dat? Wat is belangrijk?

Door middel van het uitvoeren van praktische opdrachten krijg je meer inzicht in hoe maak ik keuzes? Kies ik voor makkelijk en koop ik een potje groente of is het beetje suiker wat daar in zit te slecht voor mij? En als ik dan toch iets wil snaaien, zijn light chips dan een goed alternatief. 

In welke plaatsen wordt de Supermarkt Tour aangeboden? 

Locatie nog niet bekend. Bij voldoende belangstelling, kan de Supermarkt Tour op korte termijn van start gaan.

 

Voordeel

Vitaal Vechtdal leden wordt deze workshop gratis aangeboden. Tijdens deze workshop krijg je op vragen rondom gezonde voeding een antwoord. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers en duurt een uur.

 

Meer informatie

Dietisten Groep Nederland
06 - 555 000 22
info@dietistengroep.nl