De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!
Flow Mindfulness Header

Yoga & Mindfulness coaching

Speciaal voor Vitaal Vechtdal leden kan je bij Flow deelnemen aan een uniek concept.

Kies deelname aan twee yoga lessen, in kleine groepen met persoonlijke aandacht en twee persoonlijke coaching sessies. Er zijn verschillende vormen van yoga te volgen. Op dit moment op dinsdagavond, woensdagavond & vrijdagochtend. Op de website kun je je vooraf laten informeren wat jouw het meeste aanspreekt. In overleg met een coach worden de persoonlijke mindfulness sessies gepland. 

Waar wordt de yoga en mindfulness coaching gegeven?

Locatie is FLOW GROEPSTRAINING, Veenstraat 1, Slagharen.

 

Op welke momenten kun je Yoga & Mindfulness coaching volgen?

Er zijn verschillende vormen yoga te volgen, dit moment op dinsdagavond, woensdagavond & vrijdagochtend. Kijk voor meer informatie op de website van FLOW GROEPSTRAINING. In overleg met een coach worden de persoonlijke mindfulness sessies gepland.

 

Voordeel

De reguliere prijs voor dit concept is €110,-.  Vitaal Vechtdal leden betalen nu slechts € 65,-.

 

Meer informatie

FLOW GROEPSTRAINING
Veenstraat 1
7776 BE Slagharen
06 - 22 72 07 86
info@flowgroepstraining.nl