Vitaal Vechtdal voordelen via uw werkgever

Biedt uw werkgever u een zorgverzekering met Vitaal Vechtdal voordelen? Dan profiteert u – naast de Vitaal Vechtdal voordelen - van een hogere korting op uw basis- en/of aanvullende verzekering. Hoe hoog uw korting is, hangt af van de collectiviteit van uw werkgever en de verzekeraar.

Hogere korting via uw werkgever

De minimale korting van een werkgeverscollectiviteit in combinatie met Vitaal Vechtdal voordelen is 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. In bepaalde gevallen kan de korting oplopen tot 10% op de basisverzekering en 17,5% op de aanvullende verzekeringen. Wilt u weten of uw werkgever meedoet en welke korting u ontvangt via uw werkgever? Bekijk dan de lijst met Vitaal Vechtdal werkgevers.

Breng uw zorgverzekering onder bij uw werkgever via Vitaal Vechtdal

Bent u al verzekerd bij Avéro Achmea, Zilveren Kruis of ONVZ? Kies dan hieronder de zorgverzekeraar waar u op dit moment verzekerd bent. U geeft daarna aan wie uw werkgever is en wij zorgen ervoor dat u de juiste korting ontvangt.

Stap over naar een andere zorgverzekeraar

Bent u nog niet verzekerd bij Avéro Achmea, Zilveren Kruis of ONVZ? Kies hieronder de zorgverzekeraar waar u naar wilt overstappen. U geeft daarna aan wie uw werkgever is en wij zorgen ervoor dat u de juiste korting ontvangt.

Doet uw werkgever niet mee?

Werkt u in de gemeente Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Coevorden of Twenterand? Maar doet uw werkgever niet mee met Vitaal Vechtdal? Laat ons weten wie uw werkgever is, dan vragen wij of uw werkgever mee wil doen met Vitaal Vechtdal.