Uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis

Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis staat haar klanten altijd bij met raad en daad. Sluit u de zorgverzekering van Zilveren Kruis af via deze website? Dan ontvangt u automatisch de Vitaal Vechtdal voordelen.

Hulp nodig? Wij komen naar u toe!

Al verzekerd bij Zilveren Kruis, maar nog niet via Vitaal Vechtdal?

Bent u op dit moment al verzekerd bij Zilveren Kruis, maar nog niet via Vitaal Vechtdal? Breng uw verzekering dan eenvoudig onder bij Vitaal Vechtdal om te profiteren van de Vitaal Vechtdal voordelen. Doe dit wel uiterlijk 31 december 2017.

Uw huidige verzekeringspakket wijzigen

Heeft u al een zorgverzekering bij Zilveren Kruis via Vitaal Vechtdal en wilt u uw huidige zorgverzekering wijzigen? Bijvoorbeeld een verandering van het aanvullende pakket of de overstap naar een andere zorgverzekeraar? Doe dit dan uiterlijk 31 december 2017.

Bij wie kan ik terecht als ik vragen heb over de zorgverzekering?

Bij Vitaal Vechtdal vinden we dat het kiezen van de juiste zorgverzekering best ingewikkeld is. Daarom hebben we de hulp ingeschakeld van Vrieling Verzekeringen. Komt u er zelf niet uit? Dan helpen de adviseurs van Vrieling u verder.