Zet je alcoholgebruik op pauze met IkPas

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan de lente beginnen? Je fitter voelen, meer energie hebben, misschien wat afvallen? Meld je dan aan voor IkPas van 1 tot en met 30 januari 2019!

Wat is IkPas?

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Door leerervaringen op te doen in de IkPas-periode word je je bewuster in het maken van een keuze om wel of niet te drinken, doorbreek je vastgeroeste patronen en is alcohol niet meer vanzelfsprekend. We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Waarom IkPas?

Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Dat wil jij toch ook?
IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij IkPas terecht voor vragen, tips, artikelen en recepten voor lekkere & gezonde alternatieven, badges die je kunt verdienen met uitdagingen, extra steun op de moeilijke momenten… alles om jouw uitdaging te volbrengen!

Gratis aanmelden

De komende 30 dagen actie van IkPas vindt plaats van 1 tot en met 30 januari 2019, met goede voornemens het nieuwe jaar in!

Aanmelden IkPas januari 2019
Liever niet in januari meedoen? Het kan ook gedurende de traditionele vastentijd: de 40 dagen actie vindt plaats vanaf aswoensdag, in 2019 is dat op 6 maart. Als je IkPas volgt op Facebook zie je precies wanneer je je voor deze IkPas actie kunt aanmelden.