S.C. Lutten scoort met de Salland Clubactie

Goede zorg dichtbij, verzekerd via S.C. Lutten

Salland Clubactie

Voor alle leden van S.C. Lutten en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres. 
Via S.C. Lutten profiteer je van: 

  • 7% korting op uw aanvullende en tandartsverzekering

  • 5 gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus

  • U maakt kans op 1 jaar gratis lidmaatschap bij uw vereniging

  • 25% korting op alle artikelen via sportdirect.com

Premie berekenen

De voordelen voor de club:

  • € 50 voor de club om vrij te besteden wanneer je als nieuwe Salland verzekerde instapt in de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer je als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer je als bestaande Salland verzekerde via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij ons.

Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende verzekerden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

Al verzekerd bij ons?

Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit van uw sportclub? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland.

Mijn Salland

Waarom Salland?

  • Dé zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel met landelijke dekking.
  • Wij zetten ons in voor uw gezondheid. Dat doen we niet alleen door uw club een financieel steuntje in de rug te geven, maar ook door u korting aan te bieden bij sportpartners die uw clubsport kunnen ondersteunen.

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.

Win een jaar lang gratis lidmaatschap!

 

Als u zich via uw club bij ons aansluit, maakt u automatisch kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij uw club! Dit geldt ook voor leden die al via de club bij ons verzekerd zijn.
 
Lees meer over de spelregels

Sporten met korting (en in nieuwe kleding)

Wij helpen u graag om gezond en fit te blijven. Daarom krijgt u 50% korting op een abonnement van Fitchannel.com, dé online sportschool met meer dan 800 workouts en 1000 gezonde en lekkere recepten, een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van uw resultaten, digitale begeleiding en meer! U kunt dus sporten in uw eigen veilige omgeving op het moment waarop u dat wil. Meer informatie hierover leest u op onze speciale pagina over Fitchannel.com. Nog geen goede sportkleding? Via sportdirect.com krijgt u 25% korting op alle producten.